До завершення доброчинного онлайн-аукціону «Пробігу під каштанами» залишився 1 день!

23 Червня 2007
3527
23 Червня 2007
14:18

До завершення доброчинного онлайн-аукціону «Пробігу під каштанами» залишився 1 день!

3527
До завершення доброчинного онлайн-аукціону «Пробігу під каштанами» залишився 1 день!

25 червня завершується доброчинний онлайн-аукціон «Пробігу під каштанами». Він стартував 11 червня. На аукціоні представлено понад 20 цінних лоти. Меценатами заходу стали Ірина Білик, Альона Вінницька, групи «4 королі» та «Авіатор», а також Стелла Захарова.

 

Серед лотів – особисті речі зірок, предмети їхнього гардеробу, компакт-диски, фірмові футболки та інше. Стартова середня ціна одного лота – 20 гривень. Оплата покупки здійснюється за індивідуальною схемою.

 

Гроші, виручені під час аукціону, будуть передані Центру кардіології та кардіохірургії дітей раннього віку Міністерства охорони здоров’я України.

 

Додаткову інформацію про аукціон можна отримати в Катерини Дремлюк, т.: 490-61-31, dremlyuk@dialla.com

 



Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3527
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду