24 червня в Києві відбудеться додатковий кастинг на російську «Фабрику зірок»

18 Червня 2007
6614
18 Червня 2007
15:55

24 червня в Києві відбудеться додатковий кастинг на російську «Фабрику зірок»

6614
24 червня в Києві відбудеться додатковий кастинг на російську «Фабрику зірок»

24 червня з 11:00 до 20:00 у Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6) триватиме додатковий відбір на сьому російську «Фабрику зірок».

 

Попередні кастинги проходили в українській столиці ще на початку червня. За три дні журі прослухало близько 10 тисяч чоловік. Ще півтори тисячі надіслали заявки на заочний тур. Незважаючи те що журі побачило достатньо молодих талантів, було прийнято рішення продовжити відбірковий конкурс. Це пов’язано з тим, що багато потенційних учасників не змогли взяти участь у конкурсі через іспити. Крім того, на цьому наполягає музичний продюсер проекту Костянтин Меладзе. Він вважає, що краще розпочати проект трошки пізніше, але зібрати в ньому найкращих.

 

Як кажуть на Першому каналі, котрий є організатором конкурсу, теперішні кастинги «Фабрики» – найбільш інтернаціональні. Завдяки заочному туру свої заявки на участь надіслали виконавці з Ханоя, Тель-Авіву та інших віддалених від Росії міст.

 

Нагадаємо, що 5 червня офіційно стартувала перша українська «Фабрика зірок». Шоу вважається найдорожчим проектом в історії вітчизняного телебачення, воно йтиме в ефірі Нового каналу. Музичний продюсер програми – Юрій Нікітін (Вєрка Сердючка, Ірина Білик).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6614
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду