Член ЦВК Михайло Охендовський підтвердив інформацію про заборону акредитації журналістів при ЦВК без погодження

14 Червня 2007
18456
14 Червня 2007
13:45

Член ЦВК Михайло Охендовський підтвердив інформацію про заборону акредитації журналістів при ЦВК без погодження

18456
Член ЦВК Михайло Охендовський підтвердив інформацію про заборону акредитації журналістів при ЦВК без погодження

Член Центральної виборчої комісії (ЦВК) Михайло Охендовській підтвердив інформацію, що існує негласне розпорядження голови ЦВК Володимира Шаповала про заборону публікувати прес-службі Секретаріату ЦВК будь-яку інформації про діяльність ЦВК без погодження з головою комісії. За словами М.Охендовського, про це негласне розпорядження йому розповіли співробітники Секретаріату ЦВК.

М.Охендовський також повідомив, що з 11 червня існує заборона прес-службі ЦВК акредитувати журналістів на події в ЦВК без дозволу В.Шаповала, а з 13 червня охороні будинку ЦВК надано розпорядження не пропускати журналісті з апаратурою.

Нагадаємо, що раніше прес-служба Партії регіонів розповсюдила інформації пор те, що голова ЦВК В.Шаповал своїм розпорядженням заборонив прес-службі Секретаріату комісії публікувати інформацію про діяльність комісії. "В.Шаповал також заборонив акредитацію журналістів до Центральній виборчої комісії. Таким чином, члени ЦВК вимушені особисто проводити журналістів через охорону, яка не пропускає журналістів всередину ЦВК", - відмічено в повідомленні Партії регіонів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18456
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду