Головним редактором Інтернет-газети «Оглядач» став Віктор Зубанюк

14 Червня 2007
29813
14 Червня 2007
22:50

Головним редактором Інтернет-газети «Оглядач» став Віктор Зубанюк

29813
Головним редактором Інтернет-газети «Оглядач» став Віктор Зубанюк

Керівництво інтернет-видання «Оглядач» змінилося. Збори засновників медіахолдингу «Обоз.ua» призначили нового головного редактора – заступника шеф-редактора медіахолдингу «Обоз.ua» Віктора Зубанюка.

 

Віктор Зубанюк, як повідомляє «Оглядач», має досвід журналістської, редакторської та репортерської роботи. В журналістиці він з 1982 року. Керував низкою ділових та суспільно-політичних видань, був власкором російської газети «КоммерсантЪ», керував українським бюро ВД «КоммерсантЪ», був першим заступником головного редактора тижневика «Галицькі контракти», головним редактором журналу «Компаньон», головним редактором тижневика «Kyiv Weekly», головним редактором проекту «Утро.ua».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29813
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду