Побиття журналістки в Житомирі було інсценованим? (ОНОВЛЕНО)

12 Червня 2007
16952
12 Червня 2007
19:02

Побиття журналістки в Житомирі було інсценованим? (ОНОВЛЕНО)

16952
Побиття журналістки в Житомирі було інсценованим? (ОНОВЛЕНО)

Помічник депутата Житомирської обласної ради Ярослава Довгих Олексій Василевич стверджує: інформація про те, що він побив журналістку Ірину Волинську, не відповідає дійсності.

 

Як уже повідомляла «ТК», пригода сталася 7 червня. Близько 21 години на Ірину Волинську, за її словами, начебто напав Олексій Василевич і завдав їй тяжких тілесних ушкоджень. Причиною, на думку журналістки, є її професійна діяльність. Тим часом, за словами пана Василевича, побиття було інсценованим, а конфлікт має побутове підґрунтя: Ірина Волинська – його колишня дружина.

 

«Всупереч рішенню опікунської ради, вона уже тривалий час забороняє  мені бачитися з нашим сином Мирославом, - каже Олексій Василевич. - Я подав позов до суду про усунення перешкод у  спілкуванні з дитиною та  виграв його 22 травня цього року. Але Ірина з цим не погодилася і збирається подавати апеляцію.   Для того, щоб помститися і дискредитувати мене перед судом, в очах колег, знайомих, друзів вона неодноразово писала безпідставні заяви в органи внутрішніх справ, але під час перевірок жодна з них не знайшла підтвердження. Це і змусило її  піти на крайні заходи». За його словами, сам він у той час перебував у іншому місці з іншими людьми, які засвідчили це в міліції. Зараз Олексій Василевич збирається подавати позов про захист честі, гідності й ділової репутації.

 

Водночас, за словами пана Василевича, справа може мати й політичне підґрунтя. Ярослав Довгих, якого він час від часу консультує, очолює фракцію Християнсько-демократичного союзу, проти створення якої виступали фракції «Нашої України» та БЮТ. Тим часом, директор телекомпанії «Союз-ТВ», де працює Ірина Волинська, належить саме до фракції БЮТ у Житомирській міськраді.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16952
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду