«Comedy Club Україна» зніме для «1+1» телесеріал «Квартира Comedy» і планує проект на М1

11 Червня 2007
6573
11 Червня 2007
10:07

«Comedy Club Україна» зніме для «1+1» телесеріал «Квартира Comedy» і планує проект на М1

6573
«Comedy Club Україна» зніме для «1+1» телесеріал «Квартира Comedy» і планує проект на М1

«Comedy Club Україна» вже цього літа планує зйомки телесеріалу «Квартира Камеді», який транслюватиметься на каналі «1+1». У ранковому блоці йтимуть серії по 5-7 хвилин. За жанром цей проект стане поєднанням скетч-шоу та реаліті. Про це на прес-конференції, присвяченій річниці клубу, повідомили генеральний продюсер «Comedy Club Україна» Максим Бахматов і творчий директор Антон Лірник.

 

«Comedy Club Україна» також планує широкомаштабний проект разом із телеканалом М1 – «Comedy Club Україна проти шоу-бізнеса». У його рамках буде знято 12 кліпів, у кожному з яких героями будуть резиденти «Comedy Club» та зірки вітчизняної і зарубіжної естради. Прем’єра кожного кліпу буде проводитиметься в рамках окремої програми, в якій «Comedy Club Україна» і герої кліпу презентуватимуть свої відеороботи.

 

Олександр Остапа для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6573
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду