Волинська медіа профспілка визначила переможців конкурсу «Журналістський злет»

7 Червня 2007
13994
7 Червня 2007
08:18

Волинська медіа профспілка визначила переможців конкурсу «Журналістський злет»

13994
Волинська медіа профспілка визначила переможців конкурсу «Журналістський злет»

6 червня, у день професійного свята журналістів, Волинська незалежна Медіа-профспілка спільно з Волинським прес-клубом нагородила переможців І обласного конкурсу професійної майстерності «Журналістський злет».

Про це повідомляє прес-служба НМПУ.

Як повідомляється, у номінації «Краща публікація» перемогла власний кореспондент громадсько-політичної газети «Волинь-нова» Ольга Гембік (за статтю «Підпільний ринок квартир»). Друге місце посіла редактор відділу «Волинської газети» Олена Лівіцька (за публікацію «Із заробітків – у труні»), а третє – кореспондент Волинської редакції ділового тижневика «Статус» Людмила Яворська (за журналістське розслідування «Волинські владці – німецькі посіпаки»).

У номінаціях «Краща радіопередача» і «Краща телепередача» було визначено лише перші призові місця. Призерами стали редактор ТВО «Радіостанція «Луцьк» Оксана Коваленко (за цикл передач «Наголос») і коментатор ТВО Волинське телебачення Руслана Порицька (за передачу «Іванове щастя»).

«Основною метою проведення конкурсу є підвищення професійних стандартів роботи волинських журналістів, а отже – і підвищення ролі та іміджу журналіста в суспільстві», – каже Богдана Стельмах голова Волинської Медіа-профспілки.

На участь у конкурсі волинські журналісти подали близько 50 робіт, які оцінювали члени журі у складі голови осередку та комітету Волинської Медіа-профспілки Богдани Стельмах та Олександра Пирожика, завідувача кафедри журналістики Луцького гуманітарного університету Миколи Мартинюка і керівника «Майстерні публіциста» Волинського державного університету ім. Лесі Українки Віктора Зубовича.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13994
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду