12 червня у Львові пройде семінар «Роздержавлення ЗМІ: очима самих ЗМІ» за участю представників Спілки журналістів та Нацради

7 Червня 2007
6354
7 Червня 2007
14:15

12 червня у Львові пройде семінар «Роздержавлення ЗМІ: очима самих ЗМІ» за участю представників Спілки журналістів та Нацради

6354
12 червня у Львові пройде семінар «Роздержавлення ЗМІ: очима самих ЗМІ» за участю представників Спілки журналістів та Нацради

Представники Нацради з питань телебачення та радіомовлення, Асоціації медіа-юристів Львівщини, Інституту іміджмейкерства та реклами, Обласної спілки журналістів України обговорять у Львові варіанти роздержавлення ЗМІ. Семінар «Роздержавлення ЗМІ: очима самих ЗМІ» відбудеться у Львові 12 червня, в приміщення Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України за адресою м. Львів, вул. Соломії Крушельницької, 5/3 відбудеться семінар «Роздержавлення ЗМІ: очима самих ЗМІ». Початок роботи об 11 годині.

В рамках семінару планується обговорити проблеми, які пов’язані із роздержавленням ЗМІ, успішний досвід ведення комерційних справ в державних і комунальних ЗМІ (на прикладі ТРК «Сокаль»), існуючі законопроекти щодо роздержавлення.

В роботі семінару візьмуть участь голова Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України Ярослав Климович, представник Національної ради Петро Цеголко, голова Асоціації медіа-юристів Львівщини Юрій Ничка, експерти Інституту іміджмейкерства та реклами, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, державних та комунальних ЗМІ.

Організаторами заходу виступили Асоціація медіа-юристів Львівщини, Інститут іміджмейкерства та реклами, Львівська обласна організація Національної спілки журналістів України, Представництво Національної ради у Львівській області. До участі у семінарі запрошуються керівники та журналісти державних та комунальних ЗМІ, представники громадських організацій, експерти та усі не байдужі до цієї проблематики громадяни.

Як повідомив голова Асоціації медіа-юристів Львівщини Юрій Ничка, вперше такий захід дасть практичні результати – керівники та журналісти державних і комунальних ЗМІ зможуть отримати «зразковий пакет» нормативно-правових актів з реформування державного та комунального медіа-сектору на місцевому рівні. «Ці документи стануть у нагоді тим редакціям, які ініціюють роздержавлення свого ЗМІ, але наразі ще не мають інформації про те, як це практично зробити», - повідомив Юрій Ничка.

Захід проводиться за підтримки міжнародного фонду «Відродження» в рамках реалізації проекту Львівського інституту іміджмейкерства та реклами.

За додатковою інформацією щодо участі в семінарі та інших питань здійснюваного заходу слід звертатися до керівника проекту Юрія Нички за тел. 8095-3175542 або на скриньку imagenmaking@ukr.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6354
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду