KP Media запускає україномовний тижневик «Новинар»

6 Червня 2007
17194
6 Червня 2007
12:51

KP Media запускає україномовний тижневик «Новинар»

17194
KP Media запускає україномовний тижневик «Новинар»

Видавнича компанія KP Media запускає україномовне новинне видання «Новинар». Вихід першого числа журналу заплановано на серпень 2007 року.

 

Метою його випуску, як повідомляє бюлетень KP ADviser, є «створення першого повноцінного україномовного якісного видання, яке б не поступалося найкращим всесвітньо відомим журналам – Newsweek, Time, Der Spiegel  тощо. Формат видання – news magazine (журнал новин), періодичність виходу – щотижня. Тираж – 15 тисяч примірників.

 

Журнал матиме рубрики «Новини», «Країна», «Світ», «Бізнес», «Суспільство», «Наука» і «Культура». «Той факт, що подібного україномовного видання на ринку України не існує, дозволяє зробити висновок про те, що вихід нового якісного та цікавого новинного видання приверне увагу значної частини аудиторії, яка бажає отримувати інформацію українською мовою», - йдеться у повідомленні KP Media.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17194
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду