«Детектор медіа» вітає колег із Днем Журналіста!

6 Червня 2007
6600
6 Червня 2007
10:29

«Детектор медіа» вітає колег із Днем Журналіста!

6600
 «Детектор медіа» вітає колег із Днем Журналіста!

6 червня в Україні відзначають День Журналіста.

 

«Детектор медіа» щиро вітає всіх колег із професійним святом.

 

Бажаємо українським медіа нарешті стати не просто «четвертою владою», а владою організованішою, дієвішою і чеснішою, ніж інші три – і бути їм за взірець :)

 

Бажаємо, незважаючи на закономірний і природний процес перетворення медіа на бізнес, ніколи не забувати про високу місію, покладену на журналіста суспільством.

 

Бажаємо ніколи не зупинятись у професійному розвитку, освоєнні світового досвіду і технологій, впровадженні стандартів демократичної журналістики.

 

Бажаємо, щоб обставини ніколи не змушували вас іти на компроміс із власним сумлінням.

 

Бажаємо, щоб рівень оплати вашої праці дозволяв жити гідно, працюючи чесно.

 

Бажаємо вам знати й вивчати ваші права і не боятися їх відстоювати.

 

Бажаємо колегам справжньої солідарності, яка, – ми в це віримо, – допоможе українській журналістиці позбутись залежного стану і подолати свої головні  професійні хвороби.

 

Успіхів і натхнення вам!

 

Редакція «ТК»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6600
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду