На міжнародній «Медіа-Одіссеї» Україну представляли юні волиняни

4 Червня 2007
13882
4 Червня 2007
12:28

На міжнародній «Медіа-Одіссеї» Україну представляли юні волиняни

13882
На міжнародній «Медіа-Одіссеї» Україну представляли юні волиняни
21-26 травня в містечку Насутові біля Любліна відбувався молодіжний медіа-семінар «Youth Media Odyssey 2007». У семінарі взяли участь волонтери молодіжних організацій із різних країн Європи – Мальти, Італії, Греції, Польщі, Німеччини, Румунії, Білорусії, Росії, України, Грузії, Вірменії, та Азербайджану. Україну представляли волонтери Центру громадських молодіжних організацій Волині «Наша справа» з Луцька, – повідомили «Волинську правду» його активісти. Організатором медіасемінару виступила Фундація «Новий став» (Люблін). Партнером в Україні був Центр «Наша справа», у якому функціонує молодіжна медіагрупа.

Під час п’ятиденної програми учасники ознайомилися з різними видами медіатехнологій, аудіо-відео форматами, структурою фільму, навчилися користуватися камерою, знімати короткометражні документальні та художні фільми на молодіжну тематику.

Тренер проекту Альберто Колетта з Турину (Італія) вдало провів теоретичне навчання та допомагав кожній групі у виконанні практичних завдань. Кожен із учасників семінару долав страх перед камерою, записуючи на плівку короткий ролик із розповіддю про себе. Дехто з них навіть був героєм документального відео, 5-хвилинних художніх фільмів та фрагментів «мильної» опери. Інші учасники спробували свої сили в ролі директора чи режисера фільму.

Продовження семінару планується в грудні 2007 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13882
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду