З 1 по 30 червня приймаються роботи для участі у фестивалі «Кришталеві джерела»

1 Червня 2007
11510
1 Червня 2007
14:21

З 1 по 30 червня приймаються роботи для участі у фестивалі «Кришталеві джерела»

11510
З 1 по 30 червня приймаються роботи для участі у фестивалі «Кришталеві джерела»

Згідно з рішенням організаційного комітету  Українського відкритого фестивалю дитячого, молодіжного кіно, телебачення та радіомовлення  «Кришталеві джерела» з 1 по 30 червня 2007 року оголошено прийом фото-кіно-, теле-, радіоробіт для  їх попереднього розгляду експертною радою.

 

Авторів найкращих робіт буде запрошено для участі у фінальному етапі ХVI Українського відкритого фестивалю дитячого, молодіжного кіно, телебачення та радіо «Кришталеві джерела», який відбудеться з  7 по 13 вересня 2007 року в АР Крим, де будуть визначені лауреати та дипломанти  фестивалю.

 

 Засновниками фестивалю «Кришталеві джерела» є Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, Міністерство освіти і науки України, Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерство культури і туризму України, Національна спілка кінематографістів України, Національна спілка фотохудожників України, Асоціація діячів кіноосвіти України.

 

 Мета фестивалю :

- стимулювання  творчого, інтелектуального, духовного розвитку та задоволення  потреб дітей та молоді у творчості та самореалізації;

 

- розвиток та популяризація дитячої, молодіжної кіно-, фото-, аудіо-, відео творчості; створення сприятливих умов для розвитку діяльності дітей та молоді у галузі аудіовізуальних мистецтв;

 

-  обмін практичним досвідом організації та роботи дитячих, молодіжних фото-, кіно- відео-, телестудій;

 

-  сприяння збільшенню мережі творчих об’єднань, дитячих та молодіжних теле- та радіостудій при професійних теле-, радіокомпаніях, підвищення їх майстерності. 

 

Повна інформація про номінації, порядок  подання робіт та супровідних документів для участі у XVI фестивалі „Кришталеві джерела” - на сайті Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення  pressa@nrada.gov.ua , папка: Премії, Фестивалі. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11510
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду