Пленум НСЖУ затвердив програму на 2007-2008 роки

24 Травня 2007
16592
24 Травня 2007
16:37

Пленум НСЖУ затвердив програму на 2007-2008 роки

16592
Пленум НСЖУ затвердив програму на 2007-2008 роки

Сьогодні пленум Національної спілки журналістів України затвердив програму НСЖУ на 2007-2008 роки.

Також на пленумі було обрано секретаріат, до складу якого увійшли: головні редактори «України молодої» Михайло Дорошенко та «Урядового кур’єра» Михайло Сорока, народний депутат Степан Курпіль, президент Національної радіокомпанії Віктор Набруско, голова редакційної ради «Сільських вістей» Іван Сподаренко, генеральний директор інформагентства УНІАН Олег Наливайко.

Крім того, Пленум закликав членів Спілки, всіх працівників ЗМІ, щорічно у третю п’ятницю вересня відзначати День пам’яті українських журналістів, які віддали своє життя за Правду.

Також прийнято рішення провести Всеукраїнські збори журналістів комунальних ЗМІ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16592
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду