Більшість працівників «Вечірки» залишається у старому приміщенні і не бере участі у випуску газети

23 Травня 2007
7751
23 Травня 2007
16:44

Більшість працівників «Вечірки» залишається у старому приміщенні і не бере участі у випуску газети

7751
Більшість працівників «Вечірки» залишається у старому приміщенні і не бере участі у випуску газети

 Більшість працівників газети «Вечірній Київ» залишається у старому приміщенні і не бере участі у випуску газети. У редакції відключили Інтернет та майже всі телефони. Газету, як і 22 травня, готують до друку у приміщенні газети «Хрещатик».

 

Новий виконувач обовязків головного редактора «Вечірки» Роман Костриця прокоментував «ТК» події в редакції: «Після мого призначення на посаду я видав наказ про переїзд у новий офіс, до редакції «Хрещатика», де згідно з договором оренди нам виділили 5 кімнат загальною площею 150 квадратних метрів. Зі мною пішла частина колективу: верстальники, коректори, молоді журналісти – всього 11 осіб. До приміщення на вулиці Дегтярівській ми переїдемо тоді, коли там завершиться ремонт».

 

За словами пана Костриці, зарплатню отримуватимуть «тільки ті, хто працює». Колишній в.о. головного редактора Руслан Малашенко та перший заступник головреда Вікторія Бевзо були звільнені наказом Романа Костриці «за відмову виконувати наказ про переїзд». Газета надалі виходитиме увечері.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7751
Читайте також
09.11.2007 17:44
Світлана Остапа
19 815
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду