25 травня Верховний Суд знов розглядатиме справу щодо власності «1+1» за позовом Ігоря Коломойського

22 Травня 2007
6590
22 Травня 2007
17:53

25 травня Верховний Суд знов розглядатиме справу щодо власності «1+1» за позовом Ігоря Коломойського

6590
 25 травня Верховний Суд знов розглядатиме справу щодо власності «1+1» за позовом Ігоря Коломойського

25 травня у Верховному Суді України відбудеться розгляд справи щодо власності «Студії «1+1» за позовом Ігоря Коломойського до Олександра Роднянського. Про це в інтервю «Детектор медіа» повідомив співвласник «1+1» Борис Фуксман: «Йому (Коломойському. – «ТК») вдалося в черговий раз добитись реанімації процесу. Таким чином, у п’ятницю збереться вся палата, а, може, й дві, включаючи Господарський суд».

 

Це підтвердив і представник Ігоря Коломойського в суді Вячеслав Карташов: «У нас є така непідтверджена інформація, але офіційного повідомлення нам не надсилали».

 

Ігор Коломойський подав скаргу до Верховного Суду на початку березня 2007 року.

 

«Якщо повернутись до законності рішення судді Апеляційного суду міста Києва Гончара, то останнє рішення Верховного Суду суперечить низці рішень у інших справах, – каже Вячеслав Карташов. – Саме тому ми подали скаргу до Верховного Суду, і вона була прийнята до розгляду на палаті. Ми просимо скасувати рішення Верховного та Апеляційного судів та скерувати справу на новий розгляд».

 

Як уже повідомляла «ТК», 28 лютого Верховний Суд України відмовив у задоволенні касаційної скарги Ігорю Коломойському та залишив склад власників «Студії «1+1» незмінним.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6590
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду