«MusicРадіо» проведе благодійну акцію на підтримку онкохворих дітей

31 Травня 2007
17236
31 Травня 2007
10:05

«MusicРадіо» проведе благодійну акцію на підтримку онкохворих дітей

17236
«MusicРадіо» проведе благодійну акцію на підтримку онкохворих дітей

1 червня, у День захисту дітей, «MusicРадіо» проведе благодійну акцію «Врятуймо життя ще одній дитині!». Метою акції є збір коштів для центру дитячої гематології та трансплантації кісткового мозку лікарні «Охматдит» (дитячої спеціалізованої лікарні №14 міста Києва). Це єдиний медичний заклад в Україні, який лікує дитячий рак крові безкоштовно.

 

У цей день співробітники радіостанції передадуть свою зарплатню за один день у допомогу дітям, які лікуються в «Охматдиті». Радіостанція також пропонує всім бажаючим підтримати акцію. Приєднатись до неї можна, заповнивши заявку на сайті.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17236
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду