В.о. голови правління Першого ділового пояснює відсутність ефіру ввечері 14 травня «технічними проблемами»

15 Травня 2007
2065
15 Травня 2007
11:09

В.о. голови правління Першого ділового пояснює відсутність ефіру ввечері 14 травня «технічними проблемами»

2065
 В.о. голови правління Першого ділового пояснює відсутність ефіру ввечері 14 травня «технічними проблемами»

Виконувач обов'язків голови правління Першого ділового каналу (ЗАТ «Українська незалежна телерадіокомпанія «Заграва») Олександр Чайковський у телефонній розмові з «ТК» заявив, що на каналі все гаразд, а тимчасову відсутність ефіру ввечері 14 травня пояснив «техническими проблемами, связанными со становлением канала». Ці проблеми, за його словами, вже вирішені. Інформацію про невиплату працівникам зарплатні та наміри керівництва звільнити кільканадцять осіб, що, за словами джерел «ТК», було причиною вчорашніх подій, пан Чайковський спростовує. За його словами, штат каналу буде збільшуватись, а його спеціалізація стане «більш економічною», на противагу вимушеній політизації останніх місяців.


Журналісти Першого ділового відмовляються коментувати події на каналі публічно, побоюючись, що через це не отримають зарплатні. З неофіційних коментарів відомо, що значній частині колективу було суттєво урізано зарплату; рішення про це приймав особисто Ігор Шкіря на основі звітів про виконану роботу. Після того, як працівники каналу не вийшли в ефір, власник уперше за три місяці прибув на канал і провів індивідуальні співбесіди з незадоволеними.

 

Сьогодні, за повідомленням джерела «ТК», значна кількість працівників Першого ділового не вийшла на роботу. Зараз на каналі перебувають близько 10 осіб.

 

Нагадаємо, у лютому 2007 року на Першому діловому вже відбувся конфлікт через урізання зарплатні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2065
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду