У Житомирі відбувся перший футбольний матч між держслужбовцями області та журналістами

14 Травня 2007
23384
14 Травня 2007
17:13

У Житомирі відбувся перший футбольний матч між держслужбовцями області та журналістами

23384
У Житомирі відбувся перший футбольний матч між держслужбовцями області та журналістами

11 травня на базі спортивно-оздоровчого табору ДЮСШ легкої атлетики “Олімпієць” (с.Березино Житомирського району) відбулася зустріч голови Житомирської облдержадміністрації Юрія Павленка з головами райдержадміністрацій, міськими головами та керівниками ЗМІ області.

Про це повідомляє Урядовий портал з посиланням на прес-службу Житомирської ОДА.

Під час зустрічі було проведено товариський матч з футболу між командою журналістів та командою представників адміністрацій, яку очолив Юрій Павленко. Результат матчу – 2:1 на користь держслужбовців.

По завершенні матчу керівник області зазначив, що ця товариська зустріч стала першим кроком до “здорової влади”, перевіркою фізичної підготовки держслужбовців-керівників. “Ми плануємо постійно проводити такі матчі, було б добре, якби кожен орган влади у місті чи районі мав свою футбольну команду. Заняття спортом повинні стати складовою життя держслужбовців. І це буде найкращим прикладом для громади”, – наголосив Юрій Павленко.

Спілкуючись із представниками ЗМІ, керівник області сказав, що сьогодні органи влади не втручаються в творчий процес редакцій, не спонукають ЗМІ до тенденційного та упередженого висвітлення політичних подій, і це відчутно змінює стосунки між владою та журналістами. Одним з прикладів цих позитивних змін Павленко назвав проведений футбольний матч

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23384
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду