Ігор Шувалов подасть до суду на «Україну молоду»

14 Травня 2007
23883
14 Травня 2007
13:50

Ігор Шувалов подасть до суду на «Україну молоду»

23883
Ігор Шувалов подасть до суду на «Україну молоду»

Російський політтехнолог і політконсультант Ігор Шувалов заявляє, що його юристи готують позов на газету «Україна молода», яка опублікувала інформацію про те, що він є одним із можливих організаторів замахів на Віктора Балогу та Юрія Луценка. Про це повідомляє інформаційне агентство «Росбалт-Україна».

 

За словами Шувалова, сенсу подавати до суду на сайт «Реальна політика» немає, оскільки «це не медіа, а персональна сторінка депутата від «Нашої України» Руслана Князевича». Досі жодної офіційної інформації про те, хто є власником сайту «Реальна політика», немає. Нагадаємо, цей сайт опублікував інформацію щодо можливих корупційних діянь судді Сюзанни Станік, а минулого тижня – статтю, в якій Ігоря Шувалова називають причетним до «кризового плану» Партії регіонів. 8 травня в «Україні молодій» вийшла стаття «Немає політика – немає і кризи» Богдана Переяславця, автор якої спирається на повідомлення «Реальної політики».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23883
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду