«Скрябін» відмітився в Івано-Франківську скандалом

11 Травня 2007
1698
11 Травня 2007
18:32

«Скрябін» відмітився в Івано-Франківську скандалом

1698
«Скрябін» відмітився в Івано-Франківську скандалом

Громада Івано-Франківська вимагає від лідера гурту «Скрябін» вибачення за поведінку під час концерту з нагоди 345-річчя міста.

 

Як повідомили УНІАН у прес-службі міськвиконкому, про це сказав на прес-конференції міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, який підбивав підсумки святкування 345-річчя міста 7 травня 2007 року.

 

Вибачень від співака перед громадою міста вимагають через те, що під час святкового концерту біля міського озера Андрій Кузьменко провокував іванофранківців до нецензурної лексики.

 

Виконуючи пісню «Чорнобиль forever», Андрій Кузьменко підбурив слухачів до відвертої лайки, що обурило громаду міста і міську владу. За словами Віктора Анушкевичуса, «така поведінка, яку дозволяв собі на концерті “Скрябін” неприпустима». Він вважає, що «заводити молодь можна, і навіть треба, але не таким чином. Кузьменко повинен вибачитися перед громадою міста. Якщо цього не буде - не буде більше Андрія Кузьменка в Івано-Франківську».

 

Про поведінку лідера «Скрябіна» (він же – ведучий програм на каналі «Інтер») в Івано-Франківську на День міста повідомили представника Національної ради з питань радіо і телебачення в Івано-Франківській області Володимира Турелика. Готується також звернення до самого співака. Поведінка Кузьми обурила багатьох, оскільки концерт транслювало у прямому ефірі обласне телебачення «Галичина», і всі ці «неподобства» бачило чимало людей поважного віку та справжні інтелігенти-українці».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1698
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду