Журналіст із Нової Каховки позивається до газети «От А до Я»

7 Травня 2007
16954
7 Травня 2007
16:33

Журналіст із Нової Каховки позивається до газети «От А до Я»

16954
Журналіст із Нової Каховки позивається до газети «От А до Я»

Колишній кореспондент міжрегіональної газети «От А до Я» Дмитро Орлов позивається до видання, вимагаючи поновити його на цій посаді. За словами журналіста, звільнення відбулося незаконно, адже його звільнили за прогул, хоча за три тижні до цього перевели на гонорару основу. За редакційний статутом така форма оплати праці не вимагає від нього присутності на робочому місці в чітко визначений час. До того ж, видання не розрахувалося з ним в повному обсязі.

 

Однак головний редактор газети Тетяна Міщенко заперечує свою провину перед Дмитром. За її словами, він невідповідально ставився до своєї роботи, хоча його неодноразово просили взятися за розум. Спочатку він отримав два попередження в усній формі, а потім на нього були написані 4 доповідні.

 

«За месяц он ни разу не появился на работе, – розповідає Тетяна. – Так что сейчас он поступает непорядочно. Ведь хоть он не профессиональный журналист, мы ценили его за едкий слог и пытались предоставить ему все возможности для профессионального роста. Даже предлагали попробовать себя на должности выпускающего редактора, но он побоялся брать на себя такую ответственность». Також вона запевняє, що газета виплатила всі гроші, які була вина Дмитрові Орлову.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16954
Теги:
Читайте також
11.07.2008 12:24
Сергей Цыгипа
для «Детектор медіа»
54 324
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду