У Багдаді вчинено напад на радіостанцію

4 Травня 2007
1790
4 Травня 2007
10:23

У Багдаді вчинено напад на радіостанцію

1790
У Багдаді вчинено напад на радіостанцію

Два робітника радіостанції «Діжлаг» загинуло у Багдаді, пятеро інших отримали поранення вчора. Про це повідомляє AP.

Десяток озброєних осіб підклали вибухівку у будівлю, щоб зруйнувати передавач, як зазначає іракська поліція. Це вже третій напад за п’ять останніх місяців на радіостанцію «Діжлаг».

«Ми незалежна радіостанція, чиє фінансування залежить від реклами. Вони обрали нас мішенню, адже ми незалежні, і ми не ведемо сектантської політики. Унас збалансована інформація, і наші робітники це люди усіх конфесій, усіх етнічних груп», - пояснює Карім Юсеф, заступник директора радіо «Діжлаг».

Нападники закидали будівлю ракетами, гранатами, стріляли по неї. «Наші охоронці та робітники протистояли 30 хвилин, потім залишили будівлю», - додав Юсеф у телефонній розмові з Ассошіейтед прес. Потім нападники підірвали вибухівку, тепер радіо не працює.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1790
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду