Микита Бєльський повернувся на ТРК «Київ» президентом

28 Квітня 2007
5519
28 Квітня 2007
14:17

Микита Бєльський повернувся на ТРК «Київ» президентом

5519
 Микита Бєльський повернувся на ТРК «Київ»  президентом

28 квітня на телеканалі «Київ» відбулися збори колективу за участю першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Денис Басс, радника міського голови Казбека Бектурсунова, виконувача обов’язків гендиректора каналу Дмитра Харитонова та колишнього заступника генерального директора Микити Бєльського. Нагадаємо, 13 квітня Бєльського було звільнено з ТРК «Київ» на підставі проведеного аудиту та рекомендацій аудиторської комісії через «факти порушення службових обов’язків».

 

На сьогоднішніх зборах, як повідомляє джерело «Детектор медіа» на каналі, колективу оголосили про повернення Микити Бєльського на ТРК «Київ». Він обійматиме посаду  президента каналу, вестиме прямі ефіри та відповідатиме за проекти соціального спрямування. Проте, першою особою на каналі залишатиметься Дмитро Харитонов.

 

«Ему была обещана должность почетного президента, и это слово сдержано», - каже Казбек Бектурсунов. – «Для этого достаточно внесения изменений в штатное расписание. Почетный президент будет представлять канал на каких-либо мероприятиях».

 

За словами джерела, Казбек Бектурсунов, виступаючи перед колективом, заявив, що збирається офіційно влаштуватись у штат каналу «Київ», аби допомогти у його реформуванні. Він не вточнив, яку саме посаду обійматиме.

 

«Инсайдеры «Детектор медіа» - плохие журналисты, они исказили мои слова. Это было шуточное заявление. Я пошутил о том, что готов устроиться сюда на работу за 1 доллар в год, чтобы улучшить канал, и работать вместе с генеральным директором и президентом», - пояснив Казбек Бектурсунов «Детектор медіа».

 

 Тим часом, як стало відомо «ТК» з джерела, близького до одного з комунальних видань, Казбек Бектурсунов може бути введений до штату всіх або декількох муніципальних ЗМІ як заступник керівника.

У телефонній розмові Микита Бєльський підтвердив, що підписав угоду і став президентом каналу.
Коментувати призначення Казбека Бектурсунова  він не захотів.


«Я категорически отказываюсь комментировать назначение Никиты Бельского президентом ТРК «Киев», - сказав «Детектор медіа» Дмитро Харитонов. Щодо прийняття Казбека Бектурсунова у штат каналу, в.о. головного редактора каже, що зараз це питання вирішується.

 

Як стало відомо «ТК», статут каналу «Київ» не передбачає посади президента. Питання зміни статуту на сесії Київради, яка вповноважена приймати таке рішення, не обговорювалось.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5519
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду