«Таврійські ігри» цього року переїдуть до Києва

27 Квітня 2007
12577
27 Квітня 2007
14:54

«Таврійські ігри» цього року переїдуть до Києва

12577
«Таврійські ігри» цього року переїдуть до Києва

 ХVI Міжнародний фестиваль «Таврійські ігри» відбудеться 29 та 30 червня у НСК «Олімпійський» в Києві. За словами організаторів, місто Каховка, де 15 років проводились «Таврійські ігри», вже не задовільняє побутових потреб фестивалю такого рівня. Ще одне нововведення: вхід на фестиваль відтепер платний. Квиток на один день коштуватиме 25 гривень.

 

Концерти починатимуться о 16.00 і триватимуть до 22.30. Для забезпечення порядку на стадіоні місця будуть поділені на сектори та танцювальний майданчик.

 

Згоду на участь у фестивалі вже дали понад тридцять музичних колективів. Серед них українські «зірки» - Олександр Пономарьов, Ані Лорак, Тіна Кароль, «Друга ріка», Наталія Могилевська, Ірина Білик, «Алібі», «Тартак», «ТНМК» та «Грін грей». Також традиційно очікуються спеціально запрошені закордонні гості – К-Maro, Валерій Меладзе, «Дискотека Аварія» та Діма Білан. В рамках свята також відбудеться конкурс краси «Королева України», а вночі найбільш активні глядачі зможуть стати свідками традиційних джем-сейшенів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12577
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду