«Кролики» Данилець і Мойсеєнко хочуть знайти таланти разом із російською телекомпанією «АГА»

27 Квітня 2007
5635
27 Квітня 2007
09:49

«Кролики» Данилець і Мойсеєнко хочуть знайти таланти разом із російською телекомпанією «АГА»

5635
 «Кролики» Данилець і Мойсеєнко хочуть знайти таланти разом із російською телекомпанією «АГА»

Дует «Кролики» – Володимир Данилець і Володимир Мойсеєнко – разом зі своїм продюсером Євгеном Перебийносом прокричали «SOS» на прес-конференції. Сталося це через відсутність на території пострадянського простору авторів, які б могли писати естрадні номери, а також через відсутність нових Тарапуньок і Штепселів.

 

«Кролики» вирішили розшукувати нові таланти. Спільно з головою російської телекомпанії  «АГА» Михайлом Ашумовим вони проводять у Ялті Міжнародний фестиваль гумору та сатири «Москва – Ялта – Транзит-2007», регіональний відбір на який вперше відбудеться 19 травня в Києві у концерт-холлі ALLEGRO, що на Нивках. До участі у фестивалі ініціатори запросили окремих виконавців і творчі колективи. Вік учасників фестивалю – від 14-ти до 50-ти років.

 

Досі фестиваль охоплював Росію, а зараз докотився і до України. Під час прес-конференції журналісти висловлювали застереження, чи не стане цей фестиваль повтором ситуації у кіновиробництві, коли Україна на своїй території просто виробляє дешевші фільми, які змістовно не мають до українського мистецтва жодного стосунку. Учасники прес-конференції запевняли, що вони були б зацікавлені виготовляти український продукт для телебачення і продукт українською мовою.

 

Після відбіркового туру планується провести гала-концерт, у якому лауреати відбіркового туру в Києві візьмуть участь разом із зірками російської і української естради.

 

Заявки на фестиваль гумору та сатири регіональний оргкомітет пропонує надсилати за поштовою адресою: 01024, м.Київ, вул. Пилипа Орлика, 16-12, офіс 307, або за електронною адресою: rit@i.kiev.ua

 

Юрій Луканов, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5635
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду