Сімферопольська організація Медіа-профспілки переобрала керівні органи

26 Квітня 2007
9371
26 Квітня 2007
18:44

Сімферопольська організація Медіа-профспілки переобрала керівні органи

9371
Сімферопольська організація Медіа-профспілки переобрала керівні органи

26 квітня на загальних зборах членів Сімферопольської міської організації Незалежної медіа-профспілки України були переобрані керівні органи, затверджені членські внески та прийнято рішення про перереєстрацію членів організації. Про це повідомляє прес-служба Медіа-профспілки. У зборах узяла участь виконувач обовязків головного редактора профспілкового журналу «Профпрес» Галина Ширшик – представник центральних органів керівництва НМПУ.

 

Головою організації обрано Андрія Щекуна, представника інформаційного інтернет-видання «Медиа-Крым». Раніше Андрій Щекун був редактором незалежної кримської суспільно-політичної газети «Думка», журналістом незалежної газети «Бахчисарайский вестник». За його словами, першочерговими завданнями організації буде діяльність із залучення нових членів і запровадження ефективних програм із захисту правових і соціальних інтересів журналістів.

 

На зборах було прийнято рішення делегувати двох членів організації на Всеукраїнський зїзд НМПУ, який відбудеться 18-21 травня у Бердянську (Запорізька область).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9371
Теги:
Читайте також
02.06.2008 12:07
Николай Кузякин
для «Детектор медіа»
10 659
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду