Під час візиту Катерини Ющенко до Криму стався інцидент зі знімальними групами двох телеканалів

25 Квітня 2007
17411
25 Квітня 2007
13:38

Під час візиту Катерини Ющенко до Криму стався інцидент зі знімальними групами двох телеканалів

17411
Під час візиту Катерини Ющенко до Криму стався інцидент зі знімальними групами двох телеканалів

Під час сьогоднішнього візиту голови Наглядової ради Міжнародного добродійного фонду «Україна 3000» Катерини Ющенко до Лозовської школи-інтернату (Симферопольський район АРК) стався інцидент зі знімальними групами двох телеканалів.

Про це повідомляє УНІАН.

Як говориться у повідомленні, на шляху проходження кортежу кримськими комуністами було встановлено пікет. За даними начальника Центру громадських зв`язків Головного управління МВС України в АРК Олександра Домбровського, в акції брали участь всього «кілька десятків чоловік».

Інцидент стався на місці подій, подробиці його наразі з'ясовуються.

Раніше, 25 квітня, активісти КПУ і Союзу радянських офіцерів Криму провели пікет і встановили намети при в`їзді до Міжнародного дитячого центру «Артек», куди з візитом прибула Катерина Ющенко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17411
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду