Редакторам закарпатських районок розповіли, як створити ідеальне видання

25 Квітня 2007
7850
25 Квітня 2007
12:50

Редакторам закарпатських районок розповіли, як створити ідеальне видання

7850
Редакторам закарпатських районок розповіли, як створити ідеальне видання

23 квітня в Ужгородському прес-клубі відбувся семінар для редакторів районних державних та комунальних ЗМІ у рамках проекту Посольства США в Україні на тему: «Як привабити рекламодавців та перетворити друковане видання у конкурентноздатний ринковий продукт». Як повідомила сьогодні глава прес-клубу Ірина Бреза, порадами з власного редакторського досвіду, а також дослідженнями фахівців рекламного ринку із колегами поділився головний редактор газети РІО, сертифікований тренер програми IREX-U Media Петро Гойс.

Особливий наголос Петро Гойс порадив робити на вивченні своєї аудиторії та максимальному забезпеченні її потреб. Провідні ЗМІ світу, як правило, вдаються до масштабних маркетингових досліджень і в результаті володіють інформацією, яка дозволяє найефективніше розвивати власне видання і водночас дає можливість продемонструвати потенційному рекламодавцеві конкретні пропозиції із фаховим аналізом ринку.

Так, на семінарі, зокрема, розглядалися результати дослідження української компанії Ukrainian marketing group, яка провела вивчення думки читачів регіональної преси. Як виявилося, для усіх вікових груп респондентів характеристики ідеального видання ідентичні. Серед найбільш бажаних читачами ознак – яскрава якісна поліграфія; оригінальний дизайн із незвичними творчими ідеями; велика кількість різноманітних рубрик; достовірна, актуальна інформація; насичений інформаційний зміст, доступна вартість (у межах 45-75 копійок).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7850
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду