Запуск ток-шоу замість «Толоки» на Першому каналі перенесено на 14 травня

23 Квітня 2007
1746
23 Квітня 2007
17:34

Запуск ток-шоу замість «Толоки» на Першому каналі перенесено на 14 травня

1746
Запуск ток-шоу замість «Толоки» на Першому каналі перенесено на 14 травня

Вихід нового суспільно-політичного ток-шоу на Першому національному, яке має замінити призупинене ток-шоу «Толока»,  переноситься з 23 квітня на 14 травня.

 

За словами першого віце-президента Національної телекомпанії України та майбутнього ведучого нової програми Олександра Мельничука, дата виходу програми перенесена через святкові дні: «Фактично ток-шоу вже готове, але нам не хотілось, щоб були розриви між першим і подальшими випусками  програми».

 

Як повідомив «ТК» Мельничук, робоча назва нової програми – «Один за всіх», за форматом – це дискусійна програма, аналогів якій немає в українському телепросторі: «Це буде програма з активною публікою. У програмі будуть і свої арбітри, які безпосередньо не беруть участі у політичному процесі, але мають свою громадянську позицію. Це не «Толока» – я починав робити програму з нуля».

 

За його словами, ключова роль у програмі відводиться ведучому, який «має змусити політиків повідомити якомога більше фактів і зробити так, аби вони не казали «народ думає!» чи «народ каже!», а відверто казали те, що вони самі думають з того чи іншого приводу».

 

Також Олександр Мельничук повідомив, що серед гостей студії нової програми не буде політичних лідерів та політологів: «Ми ставимо собі за мету показати якомога більше представників регіональної еліти, молодих політиків – людей, яких називають другим-третім ешелоном політичного процесу».

 

Програма буде присвячена одній з найбільш актуальних подій тижня. Прямі включення в програмі плануються, але їх не буде під час першого ефіру.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1746
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду