16 квітня у Каннах відкрився ринок аудіовізуального і цифрового контенту MIPTV

16 Квітня 2007
10934
16 Квітня 2007
17:08

16 квітня у Каннах відкрився ринок аудіовізуального і цифрового контенту MIPTV

10934
16 квітня у Каннах відкрився ринок аудіовізуального і цифрового контенту MIPTV

16 квітня у французькому курортному місті Канни розпочався наймасштабніший у світі ринок аудіовізуального та цифрового контенту MIPTV 2007, який зібрав 12 249 учасників з 96-ти країн світу. Виставляються 1511 компаній, купують контент – 4192 компаній. У ринку, який проводиться двічі на рік на площах понад 19 тисяч квадратних метрів, беруть участь телеканали, виробники кіно-, цифрового та аудіовізуального продукту, дистрибуційні компанії. Ринок триватиме 5 днів.

 

Українська делегація на MIPTV цього року представляє 11 телеканалів – ТОВ «Гравіс» («Кіно» і «Сіті») , ICTV, ТОНІС, «Інтер», НТКУ, Новий канал, НТН, СТБ, ТЕТ, «1+1» і канал «Україна», – декілька продакшн-студій, дистрибуційних компаній та медіаконсалтингову компанію Media Resources Management.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10934
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду