Ведучі «Сніданку з «1+1» попрощалися з глядачами, а 17 квітня вийде новий ранковий проект Олега Панюти

13 Квітня 2007
20195
13 Квітня 2007
13:05

Ведучі «Сніданку з «1+1» попрощалися з глядачами, а 17 квітня вийде новий ранковий проект Олега Панюти

20195
 Ведучі «Сніданку з «1+1» попрощалися з глядачами, а 17 квітня вийде новий ранковий проект Олега Панюти

Сьогодні, 13 квітня, ведуча «Сніданку з «1+1» Маряна Воронович попрощалась із глядачами програми. Інший ведучий ранкового блоку на «Плюсах», Костянтин Грубич, зробив це ще два тижні тому.

 

«Я рада, що працювала там, – каже Маряна, – і отримала неоціненний досвід ведучої. Зараз я повертаюсь у «ТСН», у свій рідний міжнародний відділ, спеціальним кореспондентом. Буду його розвивати – збільшиться кількість закордонних відряджень і прямих включень, у яких мені стане у нагоді здобутий у «Сніданку» досвід».

 

Костянтин Грубич також повертається в інформаційну службу «1+1». «Можливо, знову робитиму сюжети, але більшість свого робочого часу віддаватиму оновленій «Смачній країні». Програма майже повністю зміниться, залишиться лише назва. Зараз ми готуємо всеукраїнський конкурс кухарів, а це, як розумієте, непросто. З вересня матиму ще кілька цікавих перспектив», – поділився з «ТК» Костя.

 

За словами Маряни Воронович, ранковий блок із новою командою вийде в ефір «1+1» у вівторок, 17 квітня. Нагадаємо, над його створенням працює продакшн Олега Панюти, колишнього керівника «Ранку з «Інтером». «ТК» намагається отримати коментарі щодо нової програми в Олега та прес-служби «1+1».

 

Світлана Остапа, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20195
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду