Програму замість «Толоки» на Першому каналі вестиме Олександр Мельничук

12 Квітня 2007
1831
12 Квітня 2007
13:43

Програму замість «Толоки» на Першому каналі вестиме Олександр Мельничук

1831
 Програму замість «Толоки» на Першому каналі вестиме Олександр Мельничук

Нове суспільно-політичне ток-шоу зявиться в ефірі Першого національного 23 квітня. Його ведучим буде призначений 3 квітня першим віце-президентом НТКУ Олександр Мельничук. Про це «Детектор медіа» повідомила директор громадсько-політичних програм НТКУ Марина Бондаренко.

 

«Толока» була не закрита, а призупинена. Зараз готується ціла низка нових актуальних тем. Творча група не була розформована і продовжує працювати», - наголосила пані Бондаренко. За її словами, назва і формат нової програми поки що невідомі, але час її виходу залишиться той самий, що й у «Толоки» - 21.00 щопонеділка.

 

«Сьогодні є кілька варіантів формату цього ток-шоу. Зараз ми вибираємо з них найкращий і найцікавіший. Ми хочемо надати цій програмі свіжого дихання і зробити не просто політичне, а соціально-політичне ток-шоу», - каже Марина Бондаренко. Чи буде керівником програми Ігор Толстих, який керував проектом «Толока», поки що невідомо: «Може, він і лишиться. Але сьогодні це не принципово».

 

Відповідаючи на запитання, чому керівництво НТКУ обрало на місце ведучого нового шоу саме Олександра Мельничука, Марина Бондаренко зазначила: «Для нього природно бути ведучим соціально-політичного ток-шоу. Він має досвід прямого ефіру, і він абсолютно в темі».

 

Нагадаємо, з середини січня до початку квітня 2007 року Олександр Мельничук був ведучим програми «Подробиці тижня» на каналі «Інтер». До початку 2006 року він також вів цю програму, а в період, коли її ведучим був Володимир Павлюк, був лінійним продюсером. Новопризначеному першому віце-президенту НТКУ (їх у телекомпанії троє) Мельничуку доручили виконувати обовязки, які раніше належали до сфери відповідальності Віктора Павлюка. Водночас, як повідомила «ТК» піар-директор НТКУ Лілія Кавецька, Павлюк «поки що продовжує виконувати свої обов'язки».

 

Наталія Данькова, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1831
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду