Президент нагородив працівників «Літературної України» з нагоди 80-річчя видання

11 Квітня 2007
17627
11 Квітня 2007
14:47

Президент нагородив працівників «Літературної України» з нагоди 80-річчя видання

17627
Президент нагородив працівників «Літературної України» з нагоди 80-річчя видання

11 квітня своїм Указом Президент України Віктор Ющенко присвоїв низці працівників газети «Літературна Україна» почесні звання та державні нагороди. Приводом для визнання заслуг газетярів стала 80-та річниця випуску видання.

 

Орденом Княгині Ольги ІІІ ступеня нагороджено завідувача відділу Олену Логвиненко і відповідального секретаря Тетяну Турукіну. Медаллю «За працю і звитягу» відзначено коректора газети Зінаїду Андріяшик. Заступник головного редактора, літературознавець Віктор Грабовський, отримав звання «Заслужений діяч мистецтв України». Завідувач відділу Галина Тарасюк і літературний редактор Петро Федотюк – звання «Заслужений працівник культури України».

 

Перше число газети Спілки письменників України (тоді – під назвою «Літературна газета», з лютого 1962 і дотепер – «Літературна Україна») побачило світ 21 березня 1927 року. Зараз головним редактором газети є Петро Перебийніс.  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17627
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду