Коаліція хоче провести телеміст мітингів на свою підтримку Київ-Луганськ

10 Квітня 2007
2191
10 Квітня 2007
16:30

Коаліція хоче провести телеміст мітингів на свою підтримку Київ-Луганськ

2191
Коаліція хоче провести телеміст мітингів на свою підтримку Київ-Луганськ

У середу, 11 квітня, транслюватиметься телеміст Київ-Луганськ мітингів на підтримку Коаліції національної єдності. Про це «Ирта-Faх» повідомив керівник апарату Луганської обласної організації Партії регіонів В’ячеслав Литвинов.

За його словами, завтра в Луганську і області проходитимуть мітинги на підтримку Коаліції національної єдності. «Транслюватиметься телеміст Луганськ-Київ», - відзначив він.

Генеральний директор Луганської обласної державної телерадіокомпанії Родіон Мірошник повідомив, що на ЛОДТРК надійшов лист із проханням про інформаційне забезпечення телемосту. «Але наразі я не можу точно сказати, коли і що завтра проходитиме. Щось планується, але точна інформація буде пізніше», - відзначив він.

Литвинов також повідомив, що в даний час в Києві знаходиться близько 1,5 тисяч прихильників коаліції з Луганської області, з них близько 1 тисячі - Партії регіонів. «Думаю, завтра в Києві буде ще більше людей. Вчора і сьогодні з області ще виїжджають люди», - відзначив Литвинов.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2191
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду