На Луганщині нагородили переможців обласного фестивалю дитячої преси «Золотий диктофон»

5 Квітня 2007
15473
5 Квітня 2007
10:42

На Луганщині нагородили переможців обласного фестивалю дитячої преси «Золотий диктофон»

15473
На Луганщині нагородили переможців обласного фестивалю дитячої преси «Золотий диктофон»

4 квітня за участю заступника голови ОДА Володимира Заблоцького в Луганському державному інституті культури і мистецтв відбулось урочисте підведення підсумків VІI обласного фестивалю дитячої преси “Золотий диктофон”.

Про це повідомляє «Урядовий портал» з посиланням на прес-службу Луганської ОДА.

Як повідомляється, фестиваль проводиться щорічно з метою виявлення талановитих дітей у журналістській сфері, спрямований на підтримку розвитку творчих здібностей юних луганчан, залучення дітей та підлітків до журналістської та видавничої діяльності, створення умов для творчої самореалізації, обміну досвідом роботи дитячих редакцій, здобуття навичок журналістської роботи через організацію навчань у редакціях та студіях професійних ЗМІ, сприяє самостійному пошуку проблемних тем.

Організаторами фестивалю виступили: управління освіти і науки, управління у справах преси та інформації Луганської ОДА, обласний благодійний фонд підтримки регіональних ініціатив “Благовіст”, обласна дитяча громадська організація “Асоціація дитячої преси Луганщини”, обласний центр розвитку дитячого руху “Лугарі”, обласна дитяча громадська організація “Лугарі”.

Конкурсна частина фестивалю проводилася заочно протягом року. Роботи юних газетярів оцінювало кваліфіковане журі. Цього року дитячі роботи організатори конкурсу розподілили за номінаціями: “Газета ІІІ тисячоліття” серед дитячих видань, “Надія нової преси”, “Маленький шедевр”, “Молода гвардія”, “Перші блискавки”, “Веб-сайт”.

Переможці у номінаціях нагороджені цінними подарунками, інші учасники – заохочувальними призами.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15473
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду