Тижневик «Деловая столица» став партнером програми «Я так думаю» «Студії «1+1»

5 Квітня 2007
21124
5 Квітня 2007
09:24

Тижневик «Деловая столица» став партнером програми «Я так думаю» «Студії «1+1»

21124
Тижневик «Деловая столица» став партнером програми «Я так думаю» «Студії «1+1»

Газета «Деловая столица» придбала спонсорський пакет на рекламу свого видання в рекламних блоках авторської програми Анни Безулик «Я так думаю». Термін контракту – 4 тижні.

 

За умовами контракту, реклама тижневика виходить як у рекламних блоках програми «Я так думаю», так і в усіх анонсових роликах програми в ефірі телеканалу «1+1».

 

Ціну спонсорського пакету бренд-менеджер «Деловой столицы» Надія Василенко вказати відмовилася: «Ціна не розголошується. Зрештою, таке партнерство не ноу-хау та й про якусь особливу цінову політику розміщення реклами також не йдеться. Причому це аж ніяк не інформаційне партнерсто. Ми поки що підписали договір про рекламу на 4 тижні. Це була наша ініціатива співпрацювати з «1+1», тобто ми вибирали з-поміж інших рейтингових програм українських телеканалів, для прикладу, ми дуже хотіли розмістити свою рекламу в «Свободі слова» Савіка Шустера. Проте на ICTV немає практики продажу таких спонсорських пакетів».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21124
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду