15 працівників «Вечірнього Києва» отримали попередження про скорочення

3 Квітня 2007
8581
3 Квітня 2007
14:46

15 працівників «Вечірнього Києва» отримали попередження про скорочення

8581
15 працівників «Вечірнього Києва» отримали попередження про скорочення

Як повідомило «Телекритиці» джерело у редакції, в газеті «Вечірній Київ» розпочалося масове скорочення штату. 2 квітня 2007 року під час виплати заробітної плати 15 працівникам були вручені попередження про звільнення за підписом виконувача обов’язків головного редактора Олега Арестархова.

 

 

 

Крім того, більшість членів колективу була шокована розміром виплаченої заробітної плати. За словами журналістів, їм обіцяли зарплату 400 доларів, а видали на руки від 300 до 700 гривень, а також ліквідували гонорари. Багатьом керівникам середньої ланки запропоновано добровільно написати заяви про перехід на нижчі посади (начальникам відділів – на  оглядачів, старшого фотокореспондента – на молодшого тощо). У такому разі вони гарантовано залишаться в газеті.

 

Серед тих, кому запропоновано звільнитися, є і журналісти, і оператори комп’ютерного набору.

 

Виконувач обов’язків заступника головного редактора Олексій Бобровников зазначив, що в газеті відбувається реорганізація, тому справді можливі кадрові зміни. За його словами,  всі, хто хоче працювати і писати матеріали, мають можливість це робити, а ті, хто не готовий вписатися в новий формат газети, звільняються. «Вечірній Київ» виходить в звичному режимі, модернізується. Газета змінила дизайн. До співпраці запрошуються нові автори, розширюється тематика матеріалів», - сказав пан Бобровников.

 

Світлана Остапа, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8581
Читайте також
09.11.2007 17:44
Світлана Остапа
19 816
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду