29 березня в українському прокаті з’явиться фільм Алана Бадоєва «Оранж лав»

27 Березня 2007
16875
27 Березня 2007
18:24

29 березня в українському прокаті з’явиться фільм Алана Бадоєва «Оранж лав»

16875
29 березня в українському прокаті з’явиться фільм Алана Бадоєва «Оранж лав»

29 березня в українському кінопрокаті нарешті з’явиться стрічка Алана Бадоєва «Оранж лав» (orangelove), щоправда, з дещо зміненою назвою – orANGELOVE («ангельське кохання»). 

 

Як повідомила на прес-конференції творча група фільму, така затримка виходу в прокат пов’язана з кількома причинами. По-перше, через відсутність в Україні відповідних умов творчій групі довелося працювати над стрічкою буквально «по всій землі»: зокрема, звук робився у Голівуді, монтаж картинки – в Чехії. По-друге, на перешкоді стала прокатна політика в Україні, а зокрема – «стереотипне ставлення до продукту національного виробника». За словами авторів проекту, стрічку відмовлялися брати в прокат, незважаючи на те, що вона з успіхом пройшла по кінофестивалях Польщі, Німеччини, в російському фестивалі «Кіношок». 

 

Як підкреслювалося у прес-релізах, фільм не має жодного стосунку до революції. На питання щодо «помаранчевого кольору» модератор прес-конференції Валерія Башинська зазначила, що волосся в героїні помаранчевого кольору, «вона любить апельсини, вона їсть їх». 

 

Деяку зміну назви стрічки творча група пояснила зміною концепції: з часом стало зрозуміло, що слово «orangelove» багатозначне, воно може означати ще й ангельське кохання, чи, як написали в рецензії на стрічку, «ангельських коханців». 

 

Андрій Кокотюха, для «Телекритики»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16875
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду