Після суперечки Докаленка з Герасим’юк на сайті Першого національного оприлюднено редакційний статут НТКУ

24 Березня 2007
2237
24 Березня 2007
13:43

Після суперечки Докаленка з Герасим’юк на сайті Першого національного оприлюднено редакційний статут НТКУ

2237
Після суперечки Докаленка з Герасим’юк на сайті Першого національного оприлюднено редакційний статут НТКУ

На сайті Першого національного каналу оприлюднено редакційний статут Національної телекомпанії України.

 

Дата публікації – 7 березня. Проте на першій сторінці сайту статут з’явився ввечері 23 березня, невдовзі після суперечки, що відбулась в ефірі програми «Свобода слова» між народним депутатом Ольгою Герасим’юк та президентом НТКУ Віталієм Докаленком. У відповідь на слова пані Герасимюк, що НТКУ не має редакційного статуту, пан Докаленко звинуватив її у поширенні неправдивої інформації та запросив усіх переглянути текст документу на сайті Першого каналу.

 

Нагадаємо, у програмі «Свобода слова» на ICTV 23 березня обговорювалась тема закриття ток-шоу «Толока» на Першому національному. В дискусії взяли участь ведучий програми, перший віце-президент НТКУ Віктор Павлюк, народні депутати Юлія Тимошенко, Андрій Шевченко, Тарас Чорновіл, Ольга Герасим’юк, В’ячеслав Кириленко, Вадим Колесніченко та інші, голова Національної комісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президентові України Тарас Петрів, директор суспільно-політичних програм НТКУ Марина Бондаренко, шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова, піар-директор НТКУ Лілія Кравецька тощо, а також президент НТКУ Віталій Докаленко (прямим включенням із Криму).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2237
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду