Новий канал покаже церемонію вручення премії «Гордість країни-2006»

22 Березня 2007
13126
22 Березня 2007
16:07

Новий канал покаже церемонію вручення премії «Гордість країни-2006»

13126
Новий канал покаже церемонію вручення премії «Гордість країни-2006»

30 березня о 18.30 в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка відбудеться щорічна церемонія вручення премії «Гордість країни-2006».

 

Ця премія вручається українцям, вчинки яких викликають велику повагу і гордість за країну. Премія ініційована Новим каналом та газетою «Факти».

 

Відомо, що режисером-постановником церемонії буде Михайло Крупієвський, а ведучими – Маша Єфросініна та Павло Шилько (ді-джей Паша).

 

Цього року буде представлено номінації:

 

1) Видатні приклади відваги – номінуються люди, які, ризикуючи своїм життям, рятують інших.

2) Найкращий сусід – за екстрену допомогу сусіду.

3) Відчуття обов’язку – за виняткові вчинки, продиктовані високими людськими якостями.

4) Рекорд року – за демонстрацію того, що можливості людини – безмежні.

5) Лікар року – за відданість своїй справі й високий професіоналізм, що дарують шанс на життя.

6) Сила Духу – за проявлену силу духу, віру в себе і в життя.

 

Героїчні випадки досліджуються за матеріалами програми «Репортер» (Новий канал) і газети «Факти». Потім їх переглядає Наглядова рада премії «Гордість країни», яка обирає кандидатів і визначає 10-12 номінацій. Оксана Панасівська, генеральний продюсер Нового каналу, каже, що «цією церемонією завжди зацікавлені всі видання».

 

До Наглядової ради входять: Богдан Ступка, Ніна Матвієнко, Семен Глушман, Сергій Бубка, Віктор Пінчук, Ірина Лисенко, Олександр Швець, Мирослав Попович і Юрій Башмет.

 

Імена переможців обираються до церемонії за рішенням Наглядової ради. Проте, це тримається у таємниці. Номінантам надсилаються запрошення, і вже на церемонії відбувається нагородження.

 

Оксана Панасівська прокоментувала, чому цьогорічні номінації відрізняються від минулорічних:

 

«Ми не прибрали їх, просто шукаємо випадки, повз які не можна пройти. Скажімо, цього року було набагато менше випадків дитячої мужності. А якщо й були – то йшлося не стільки про дитячу мужність, скільки про дорослу недбалість. «Лікар року» з‘явився тому, що були дуже складні випадки, коли інші лікарі відмовлялися, – а людина давала надію. Поява нових номінацій не суперечить формату програми і Наглядова рада цілком може їх пропонувати».

 

Грошова винагорода, за словами пані Панасівської, це «досить значна сума, але за погодженням із героями ми її не розголошуємо». Лауреат отримує статуетку, крім того, під час церемонії хтось із організаторів («Факти» чи Новий канал) або відомих людей може подарувати цінний подарунок ще й від себе.

 

Цього року на церемонії вручення очікуються Тіна Кароль, Олександр Пономарьов, Володимир Гришко. Оксана Панасівська каже, що всім публічним людям відсилаються запрошення.

 

«Як правило, хто можуть, – завжди приходять. На кожній церемонії присутня Катерина Ющенко. Вона вручатиме одну з номінацій. Ще на церемонії буде Роман Віктюк. Він завжди влаштовує що-небудь цікаве. Також будуть запрошені співачки з Росії українського походження: Любаша й Елка. Таким чином ми виконуємо мрії наших номінантів».

 

 

Трансляція відбудеться 6 квітня на Новому каналі, тобто через тиждень після церемонії вручення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13126
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду