Віктор Ющенко не вважає зняття «Толоки» з ефіром проявом тиску на журналістів

21 Березня 2007
2470
21 Березня 2007
17:56

Віктор Ющенко не вважає зняття «Толоки» з ефіром проявом тиску на журналістів

2470
Віктор Ющенко не вважає зняття «Толоки» з ефіром проявом тиску на журналістів

Президент Віктор Ющенко не вважає зняття політичного ток-шоу «Толока» з ефіру Першого каналу проявом тиску на журналістів.

 

«Тиску немає і ніколи не буде, бо вже українського журналіста назад ніхто не загонить», - сказав Ющенко в середу.

 

Разом з цим він повідомив, що ознайомився із ситуацією і, «судячи з інформації, яку має», він вважає це правильним вчинком з боку керівництва каналу.

 

«Як стверджує сторона каналу, ці дії були пов’язані з тим, що була сфабрикована певна програма, яка повинна була працювати на користь однієї із сторін», - сказав Ющенко.

 

«Виходячи з такої повноти інформації, я вважаю, що це є правильний вчинок», - додав він.

 

Президент наголосив, що ініціатива зняти програму з ефіру була власним рішенням керівництва каналу, «і вказівок з жодного інституту влади не було».

 

Водночас він підкреслив, що дійшов таких висновків на основі наявної в нього на даний момент інформації і додав, що за його дорученням «зараз працює комісія, яка в найближчий час надасть повну інформацію про обставини» інциденту.

 

«Українська Правда»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2470
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду