У Миколаєві побили і пограбували знімальну групу Першого каналу

14 Березня 2007
15464
14 Березня 2007
16:47

У Миколаєві побили і пограбували знімальну групу Першого каналу

15464
У Миколаєві побили і пограбували знімальну групу Першого каналу

14 березня близько 12.00 у Миколаєві було здійснено напад на знімальну групу Першого каналу, яка проводила розслідування щодо дотримання правил продажу спиртних напоїв у кафетерії. Про це повідомляє миколаївська інтернет-газета «Микола.net».

 

За словами власкора Першого каналу Вікторії Лакезіної, вона разом із оператором Сергієм Осецьким знімала сюжет про продає спиртних напоїв неповнолітнім. Для цього було організовано контрольну закупку: двоє сімнадцятирічних добровольців вільно купили у кафетерії горілку та алкогольний коктейль. Після цього знімальна група увійшла до кафетерію і почала розпитувати продавця. Жінка-продавець покликала з підсобного приміщення чоловіка, який почав вимагати в оператора касету з відзнятим матеріалом.

 

Після відмови оператора віддати касету чоловік намагався забрати її силою. Після тривалої бійки невідомий забрав камеру та касету і зник в автомобілі, номер якого телевізійники встигли записати. Зараз нападника розшукує міліція.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15464
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду