14-19 квітня у Лас Веґасі пройде медіавиставка NAB Show

14 Березня 2007
10114
14 Березня 2007
10:55

14-19 квітня у Лас Веґасі пройде медіавиставка NAB Show

10114
14-19 квітня у Лас Веґасі пройде медіавиставка NAB Show

З  14 по 19 квітня у Лас Веґасі (США) відбудеться медіавиставка NAB Show, що організується  Національною асоціацією телерадіокомпаній США (National Association of Broadcasters).

 

У межах виставки компанії Sony, Panasonic, Canon, Microsoft, Verison, Google, Amazon та інші продемонструють свої досягнення за поточний рік та новинки в галузі телерадіовиробництва та комунікаціях, тощо. В програмі заходу передбачені презентації, майстер-класи, конференції та круглі столи.

 

NAB show -  це  місце, де кожного року збираються понад сто тисяч медіа фахівців - топ- менеджерів, технічних спеціалістів,  маркетологів тощо. Вітчизняні фахівці вперше відвідали Лас Веґас шість років тому, за підтримки американського уряду, Міжнародної громадської організації Internews та  Незалежної асоціації мовників (НАМ).

 

Катерина М’ясникова, виконавчий директор НАМ,  переконана, що NAB допоможе українським фахівцям побачити перспективи розвитку світового медіасередовища: «Треба визнати, що український ринок приватних медіа виріс трошки пізніше, ніж у США, і зараз ми страждаємо на ті хвороби росту, якими вони вже перехворіли. І тому українським фахівцям дуже корисно подивитись, яким чином розвивається світове сучасне медіа середовище».

 

За її словами, НАМ, як партнер та член міжнародного клубу  National Association of Broadcasters за підтримки Торгівельного представництва Посольства США в Україні, вже третій рік поспіль організовує поїздки українських делегацій до Лас Веґаса: «Вкрай важливо те, що жоден медіа фахівець, хто відвідав виставку у складі нашої делегації за ці роки, не поїхав додому без нових зв’язків, партнерів та ділових домовленостей.  До нашої країни відчувається дуже великий інтерес. Іноземні компанії приглядаються до нас у пошуку проектів для  інвестування, партнерів, нових ринків. Дуже багато серед учасників NAB представників українських діаспор, які працюють в медіасфері і також намагаються знати більше про сучасний стан ЗМІ України».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10114
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду