Новою ведучою «Світських хронік» на «ТОНІСі» стане Марися Горобець

1 Березня 2007
7209
1 Березня 2007
15:51

Новою ведучою «Світських хронік» на «ТОНІСі» стане Марися Горобець

7209
 Новою ведучою «Світських хронік» на «ТОНІСі» стане Марися Горобець

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», команда, що працювала над програмою «Світські хроніки» на каналі «ТОНІС», разом із ведучою Катею Осадчою перейшла на Перший національний канал. Вже післязавтра в ефірі Першого зявиться програма «Світське життя».

 

Шеф-редактор програми Тетяна Гончарова повідомила «ТК», що новою ведучою «Світських хронік» стане Марися Горобець, журналістка, лауреатка «Золотого пера» за формування позитивного образу України. За словами пані Гончарової, відмінність між старою і новою ведучою очевидна: «Марися – дівчина вихована, має дві освіти – політологічну і журналістську. Вона обїздила весь світ».

 

Зміниться й концепція програми. «Це буде інтелігентна програма з елегантною, вишуканою ведучою. Ми більше не будемо розважати глядача запитаннями, скільки коштує одяг зірок. Ми будемо співрозмовникам ставити розумні запитання». Хронометраж програми становитиме 15 хвилин. Кардинальні зміни концепції плануються в наступному сезоні, оскільки поки що канал не хоче «різко бити по іміджу». «Це не авторська програма, де зміна ведучого перевертає все з ніг на голову», – пояснила Тетяна Гончарова.

 

Тетяна Гончарова сама обиратиме заходи для висвітлення у програмі, оскільки, за її словами, має «найбільший досвід у світському житті і телебаченні. Заходи я чую нюхом – мені достатньо знати назву і місце проведення заходу, щоб заздалегідь знати, яке воно і які люди там будуть».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7209
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду