1 березня в Києві - прес-конференція: «Проблеми європейської та євроатлантичної інтеграції у дзеркалі ЗМІ»

27 Лютого 2007
608
27 Лютого 2007
17:00

1 березня в Києві - прес-конференція: «Проблеми європейської та євроатлантичної інтеграції у дзеркалі ЗМІ»

608
1 березня в Києві - прес-конференція: «Проблеми європейської та євроатлантичної інтеграції у дзеркалі ЗМІ»

1 березня (четвер) о 12.30 у приміщенні інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна» (вул. Рейтарська, 8/5а) відбудеться прес-конференція на тему: «Проблеми європейської та євроатлантичної інтеграції у дзеркалі ЗМІ».

Під час прес-конференції будуть представлені результати моніторингу, які свідчать про те, наскільки об’єктивно, повно і якісно українські ЗМІ висвітлюють питання європейської та євроатлантичної інтеграції. Зокрема за результатами моніторингу було досліджено, яким чином українські ЗМІ висвітлювали й аналізували питання вступу України до ЄС, внутрішні проблеми ЄС, процес інтеграції України до європейської системи безпеки.

Моніторинг здійснювали Комітет «Рівність можливостей» та Асоціація «Спільний простір» за підтримки Фундації «Суспільність». Моніторинг проведено у лютому 2007 року на вибірці провідних загальнонаціональних газет та телеканалів.

Прес-конференцію проведе голова Комітету «Рівність можливостей» Олександр Чекмишев.

Контактна особа:

Олена Бондаренко

тел. 483-03-72, 483-57-33

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
608
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду