Андрій Деркач звільнився з Першого ділового

27 Лютого 2007
1896
27 Лютого 2007
10:37

Андрій Деркач звільнився з Першого ділового

1896
Андрій Деркач звільнився з Першого ділового

Редактор економічного відділу Першого ділового каналу Андрій Деркач, який також представляє Медіа-профспілку на каналі, подав заяву про звільнення. За його словами, таке рішення він прийняв унаслідок того, що конфлікт між власником та колективом каналу так і не був розвязаний.

 

«Я побачив, що власник каналу Ігор Шкіря не робить жодних висновків із цієї ситуації, – сказав «Детектор медіа» Андрій Деркач. – Він удає, що нічого не сталося. Обіцяної зустрічі з колективом так і не відбулося, і, здається, Шкіря не має жодного бажання її проводити. Я не бачу в топ-менеджерах співрозмовників. Немає діалогу – немає й перспектив розвитку».  За його словами, утримані із зарплатні за січень гроші так і не були повернуті співробітникам каналу повністю.

 

Нагадаємо, в ході конфлікту між власником і працівниками каналу, що виник унаслідок накладення штрафних санкцій на весь колектив,  Андрій Деркач виконував роль речника колективу та коментував події на каналі для преси, чим викликав незадоволення власника.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1896
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду