«Світське життя» Каті Осадчої виходитиме на Першому з третього березня

23 Лютого 2007
24113
23 Лютого 2007
11:55

«Світське життя» Каті Осадчої виходитиме на Першому з третього березня

24113
 «Світське життя» Каті Осадчої виходитиме на Першому з третього березня

Третього березня на Першому національному стартує нова програма Каті Осадчої – «Світське життя». Вона виходитиме щосуботи об 11.30 із повтором у неділю о 21.30. Як уже повідомляла «ТК», над програмою працюватиме продюсерська і творча група «Світських хронік» – програми, яку Катя вела на «ТОНІСі».

 

Про концепцію нового проекту «Детектор медіа» розповіла Олеся Ногіна, креативний продюсер програми «Світське життя». За її словами, нова програма матиме формат світського тележурналу: «Вона охоплюватиме ширшу тематику, ніж «Світські хроніки», оскільки розповідатиме не лише про світське життя, а і про культурні події, і про подорожі, і про кулінарію, і про моду. Концепцію програми коротко можна сформувати так:  це гламурний глянцевий журнал на телебаченні».

 

Тепер Катя Осадча вестиме не лише короткі розмови на вечірках. «Вона виступатиме  у різних якостях: працюватиме у студії, відвідуватиме вуличні свята, карнавали, маскаради. До того ж, у нас  буде окрема рубрика «Суперстар», де ведуча спілкуватиметься з зіркою. У першій програмі – це буде ексклюзивне інтерв’ю з Антоніо Бандерасом. А в наступних випусках Катя Осадча спілкуватиметься з Костянтином Хабенським, побуває в гостях у Кахи Каладзе в його міланській квартирі», – розповідає Олеся.

 

Причиною переходу Каті Осадчої та її команди у новий проект, за словами Олесі Ногіної, стало те, що «Світські хроніки» виросли зі свого формату. «Це був перший етап, на якому українська аудиторія побачила, як відбувається світське життя в Україні. Тому програма виходила так часто – 4 рази на тиждень. Тепер робитимемо рідше, але якісніше. Вибірковіше підходитимемо до добору подій, і не намагатимемось зробити подію там, де її насправді немає, як часом робили раніше», – каже Олеся. За її словами, перехід команди «Світських хронік» на Перший є природним, адже ідея програми належала Віталію Докаленку – тоді топ-менеджеру «ТОНІСа», а тепер – Президентові НТКУ. Утім, команда «Світських хронік» вела переговори з різними комерційними телеканалами. «Але ми вирішили, – розповідає Олеся Ногіна, – що не хочемо грати за правилами конкуренції, що сформувались на комерційних каналах, не хочемо змінювати правила гри. Ми хочемо просто робити хорошу програму там, де її зможуть побачити усі глядачі країни».

 

Наталія Данькова, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24113
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду