Прокуратура Дніпропетровщини порушила кримінальну справу за фактом побиття журналіста 9-го телеканалу

22 Лютого 2007
14109
22 Лютого 2007
10:43

Прокуратура Дніпропетровщини порушила кримінальну справу за фактом побиття журналіста 9-го телеканалу

14109
Прокуратура Дніпропетровщини порушила кримінальну справу за фактом побиття журналіста 9-го телеканалу

Прокуратура Дніпропетровської області щини порушила кримінальну справу за фактом побиття журналіста 9-го телеканалу Анатолія Шинкаренка.

Як повідомили в прес-службі Дніпропетровської обласної прокуратури, кримінальну справу порушили за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, що карається штрафом від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на термін до 6-ти місяців, або обмеженням волі на термін до 5-ти років).

У прокуратурі уточнюють, що мова йде про кримінальну справу за фактом злочину, вчиненого невідомою особою.

Нагадаємо, що керівництво каналу заявляло, що журналіст постраждав через «сюжети й журналістські розслідування щодо діяльності Павла Лазаренка, а також про запровадження цензури на Дніпропетровській обласній телерадіокомпанії».

Сам Анатолій Шинкаренко повідомив, що тілесних ушкоджень йому завдав чоловік виконувачки обов’язків генерального директора обласної телерадіокомпанії, депутата обласної ради від фракції «Блок Лазаренко» Вікторії Шилової – як він каже, за сюжети й журналістські розслідування щодо діяльності Павла Лазаренка і самої пані Шилової.

Вікторія Шилова і її чоловік усі ці звинувачення відкидають.

Для проведення досудового слідства кримінальну справу направили до Бабушкінського райвідділу міліції.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14109
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду