За рік український Інтернет зріс на 100%

20 Лютого 2007
26907
20 Лютого 2007
13:45

За рік український Інтернет зріс на 100%

26907
За рік український Інтернет зріс на 100%
 

Обсяг української інтернет-аудиторії в січні 2007 року збільшився удвічі і склав 4,207 млн користувачів у порівнянні із січнем минулого року.

Водночас, як зазначили в компанії "Бігмір-інтернет" (інтернет-портал bigmir.net), у порівнянні з груднем 2006 року кількість унікальних користувачів зменшилося на 5%.

Київський регіон утримує позицію лідера, частка якого склала 58,56% від загальної аудиторії, що на 1,53% вище, ніж у грудні 2006 року. Водночас найменшу кількість відвідувачів було зареєстровано в Житомирській і Черновецьих областях, частка яких склала по 0,28% кожна.

Випередивши Дніпропетровськ, Одеса йде наступною у списку регіонів із найбільшим процентним співвідношенням. За нею слідують: Донецьк, Харків, Львів, Крим, Запоріжжя. Їх сумарна частка складає 29,46%. На інші регіони припадає 12%.

Лідерами серед пошукових систем стали google.com, переходи з якого склали 60,30% від української аудиторії, yandex.ru – 14,2 % і meta.ua – 7,4 % , випередивши rambler.ru на 0,3% відповідно.

Інтернет-холдинг "Бігмір-інтернет" є підрозділом видавництва KP Media, яке випускає англомовну газету Kyiv Post, журнали "Кореспондент", "Афіша", Pink, щоденну газету "15 хвилин".

"Бігмір-інтернет" поєднує низку інтернет-проектів, серед яких SputnikMedia, BigMir)net, Korrespondent.net, KpNews, Afisha.ua, BigBn.com.ua, Ukrbiz.net та UaSport.net.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26907
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду