Ігор Шкіря підтвердив, що Світлану Коляду було оштрафовано за сюжет про ОУН-УПА

19 Лютого 2007
3057
19 Лютого 2007
14:53

Ігор Шкіря підтвердив, що Світлану Коляду було оштрафовано за сюжет про ОУН-УПА

3057
 Ігор Шкіря підтвердив, що Світлану Коляду було оштрафовано за сюжет про ОУН-УПА

«Детектор медіа» нарешті вдалося поспілкуватися телефоном із народним депутатом Ігорем Шкірею, власником Першого ділового каналу.

 

На запитання, коли він планує провести зустріч із колективом, пан Шкіря відповів, що має намір відвідати канал на цьому тижні, але дату ще не визначив. «Наскільки мені відомо, гроші вже повернули», – сказав він, коментуючи свою обіцянку виплатити зарплату за січень у повному обсязі, невиконання якої стало причиною звернення колективу. Тим часом, за словами редактора економічного відділу каналу Андрія Деркача, утримані 10% відсотків виплатили не повністю: «Виплачено 10%, але не за весь місяць, а за 20 днів». Керівництво пояснило це бухгалтерською помилкою і обіцяє повернути всі гроші.

 

На запитання про причини, з яких було накладено штраф на головного редактора каналу Світлану Коляду, Ігор Шкіря відповів, що це питання не до нього. Втім, на пряме запитання, чи було це повязано із сюжетом про ветеранів ОУН-УПА, депутат відповів: «Правда. Цей сюжет зовсім не підходив для інформаційної програми Першого ділового».

 

Тим часом, як повідомив Андрій Деркач, у розмові з ним помічник Ігоря Шкірі Тетяна Полубенець пояснила причину, з якої сюжет про ОУН-УПА викликав роздратування власника, так: «У него дедушку убили бандеровцы на Западной Украине».

 

Також стало відомо, що керівництво каналу планує призначити іншу людину на посаду головного редактора, яку досі обіймає Світлана Коляда. Генеральний директор каналу Лариса Єфремова також повідомила, що з працівниками будуть «укладатися трудові угоди», але які саме, на яких умовах, і чи буде укладено колективну угоду – не уточнила.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3057
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
четар
5683 дн. тому
Я бы с таких дедушек с тепленьких шкирю снимал бы. Гэбьё вами рулит, а вы терпилы конченные
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду